Køb genbrugsstabil

Stark Enterprise knuser, sorterer og sælger 0-80, 0-60 og 0-32 genbrugsstabel  her på pladsen i Skævinge. Fundering og genbrugsstabil bruges som underlag på stier, pladser, veje mv.

genbrugsstabil-smalt

Vi er meget konkurrencedygtige på pris:

Vi sælger ren beton genbrugsstabil:

  • 0-32 genbrugsstabil (afretningsgrus). Ring for pris på 51 36 95 03
  • 0-80 genbrugsstabil / fundering (ballast under afretningsgrus). Ring for pris på 51 36 95 03.

Desuden leverer vi tegl- og beton-genbrugsstabil i 0-80, som du kan afhente ganske gratis. Det kan du læse mere om under menupunktet Gratis grus.

Harpet muld, naturgødning og vækstlag sælger vi også fra vores plads i Skævinge.

Sidst, men ikke mindst leverer vi flis til forbrænding på kraftværker.

Levering

Det står kunden frit for at afhente genbrugs-stabil og andre materialer hos Stark Enterprise i Skævinge. Vi sørger også gerne for transporten. Prisen afhænger af mængden og afstanden, som materialet skal transporteres.

Kvalitet og miljø

Med en geografisk beliggenhed midt i Nordsjælland og generelt lave priser, bliver det hurtigt en god forretning for private, offentlige og erhverv i landsdelen at handle med Stark Enterprise.

Som firma prioriterer vi pålidelighed i forhold til både levering og kvalitet.

Vi overholder alle gældende regler for salg af genbrugsstabil og andre materialer. Blandt andet analyseres og testes fundering, genbrugsstabil og organisk materiale, vi sælger fra pladsen, for miljøskadelige stoffer som fx tungmetaller og PCB.

Det er din garanti for, at varen, vi leverer, er i orden både i forhold til dine rent byggetekniske formål og i forhold til miljøet.

Ring og hør nærmere

Hvis du er interesseret i en god handel og god vægt på din leverance, er Stark Enterprise den rigtige samarbejdspartner.

Ring for information og et godt tilbud på telefon: 51 36 95 03.

Du kan også kontakte os ved at skrive i kommentarfeltet nedenfor.