Neddeling

Stark Enterprise udfører neddeling og knusning af stort og småt beton-, asfalt-*, sten- og træaffald

Vi hjælper med knusning eksternt hos kunden – men bistår også med bortskaffelse af byggeaffald til knusning på vores egen plads i Skævinge, Nordsjælland.

Sidstnævnte sker, hvor udgifterne til transport og opsætning af maskiner overstiger prisen for afhentning og neddeling af de rå materialer.

forknuser, vtn vf19, klipper, neddeler

 

Neddeling af byggeaffald

Stort byggeaffald grov- eller for-neddeles med en hydraulisk hammer. Efterfølgende anvendes en kæbeknuser, der typisk neddeler materialerne til 0-80 mm. fundering eller 0-32 mm. genbrugsstabil – alt efter kundens ønsker.

Kæbeknuser - Terex Finley 1160

Vi fin-neddeler genbrugsstabilen via en Terex Finlay 1160 kæbeknuser

Fundering og genbrugsstabil analyseres og testes for miljøskadelige stoffer som fx PCB. Hvis alt er i orden, sælges materialet til brug som underlag på veje, pladser, stier eller tilsvarende.

Crabo 5000 træneddeler

Neddeling af affaldstræ

Stark Enterprise varetager også neddeling af træ og affaldstræ, hvor træstubbe, rødder og andet neddeles til den partikelstørrelse, kunden vælger.

Leje af maskiner til neddeling

Såfremt kunden har erfaring med betjening af maskiner til neddeling og knusning, kan kunden leje dem og betjene maskinerne selv.

Neddeling af affaldstræ via vores Crambo 5.000 kræver imidlertid en meget erfaren fører, som helt konkret har erfaring i at betjene denne neddeler.

Læs mere under Maskinudlejning.

Priser på knusning

Prisen afhænger i høj grad af materialet, der skal knuses. Stark Enterprise er generelt meget konkurrencedygtig på pris, så ring og få et godt tilbud på netop dit projekt.

Specielt når vi taler om knusning af blandinger af tegl og beton, vil prisen variere i forhold til mængden af vand, som materialet indeholder. Jo mere tør blandingen er, jo lettere er den at sigte efter knusning og jo lavere bliver prisen.

Ring og hør nærmere

Ring og fortæl os om din neddelingsopgave. Vi sparrer med dig om den bedste løsning og giver gerne et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon: 51 36 95 03