Om os

Stark Enterprise satser på genbrug. Vi leverer ydelser indenfor neddeling, knusning og sortering. Du kan købe genbrugsmaterialer fra vores plads i Nordsjælland – og du kan leje vores entreprenør-maskiner.

Stark Enterprise maskiner

For entreprenører, kommuner og staten neddeler, knuser og sorterer Stark Enterprise byggeaffald til fundering (0/80 mm.) og genbrugsstabil (0/32 mm.), som anvendes til underlag på stier, pladser, veje mv.

Vi neddeler og sorterer træ og andet biologisk materiale til harpet muld. Harpet muld forhandles til kommuner, stat, virksomheder og private og bruges i fx vejrabatter, på kirkegårde, grunde og i haver.

Vi fremstiller naturgødning til landbrug og private.

Stark Entreprise neddeler og sorter eksternt hos kunden.

Hvor prisen for transport og opstilling af maskiner overstiger omkostningerne for transport af materialet til vores egen plads i Nordsjælland – henter vi materialet og forarbejder det her i Skævinge nær Hillerød.

Endelig er vi én af de meget få virksomheder på Sjælland og øerne, der udlejer maskiner med fører til neddeling, knusning og sortering.

Kig nærmere på vores ydelser via menupunkterne ovenfor. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for yderligere information.

 

 

 

 

Design af Storyhunter | Keywordanalyse | GadeRens.dk ApS