Vækstlag

Vækstlag, du køber hos Stark Enterprise, er blandet, så de indfrier dine behov.

Vækstlag

Typisk har vi allerede blandingen af jord, du skal bruge parat på vores plads i Skævinge, Nordsjælland. Når det ikke er tilfældet, blander vi vækstlaget, så det befordrer den jordfugtighed, har den PH-værdi, det kalkindhold mv, som arealet, du bearbejder, har brug for.

Vækstlaget blandes af jord, rødder, grene, tang og efterladenskaber fra heste, der er afbrændt og formuldet.

Processen er, at materialerne i vækstlaget, hver for sig neddeles. Derpå blandes og sigtes vækstlaget via en tromlesorter til en partikelstørrelse, der er hensigtsmæssig i forhold til brug.

Tag kontakt, når du skal have anlagt nye græsplæner, bede eller hele haveanlæg. Vi fremstiller også vækstlag, der egner sig til vejrabatter og grøfter eller til næring af landmandens marker.

Alt, du behøver, er at kontakte os, så rådgiver vi dig om den rigtige blanding til netop dit brug.

Vækstlag til både private og erhverv

Både private og erhverv køber vækstlag hos Stark Enterprise.

Som privat køber du typisk et mindre parti til anlæg af græs, bede eller have. Større partier forhandles til entreprenører, der bruger vækstlagene som underlægning til udenoms-arealer og fx ved anlæg af grøfter.

Levering

Du kan selv afhente vækstlaget på vores plads i Skævinge. Vi kan også arrangere leveringen for dig. Vi har faste vognmænd som samarbejdspartnere, der kan ordne opgaven for dig.

Ring for yderligere info

Har du brug for et større eller mindre parti vækstlag, så kontakt Stark Enterprise på mail kontor@starkenterprise.dk eller telefon: 51 36 95 03.

Du er også velkommen til at rette henvendelse via kommentar-feltet nedenfor.